Ετικέτες

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΑΙΤΗΣΗ-ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Η παρακάτω ΑΙΤΗΣΗ-ΑΝΑΦΟΡΑ λειτουργεί ως υπόδειγμα κατάλληλο για να χρησιμοποιηθεί από πολίτες που θέλουν να αναφέρουν σε κάποια δημόσια υπηρεσία (όπως Δ.Ο.Υ., Τροχαία, Υπουργείο Οικονομικών, Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, κλπ,) το γεγονός ότι δεν τηρείται το Σύνταγμα από την εξουσία, με κίνδυνο κατάλυσης του Δημοκρατικού Πολιτεύματος. Η αναφορά συνοδεύεται από αίτηση με την οποία  ζητούμε από τον Προϊστάμενο της υπηρεσίας στην οποία αναφερόμαστε,   να μας απαντήσει όπως υποχρεούται και μέσα στις προθεσμίες που ορίζει ο νόμος, τί σκέφτεται να πράξει όταν καλείται να μας επιβάλλει μια ποινή η βεβαίωση οφειλής, που προκύπτει από αντισυνταγματικές διατάξεις νόμων, όπως επί παραδείγματι το άρθρο 35 του ν. 3986/2011 που ορίζει τα τέλη κυκλοφορίας. Με την αίτηση επισυνάπτεται και ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ συγκεκριμένου νόμου. Το ίδιο αίτημα συνοδευόμενο από την αναφορά  και μια δήλωση επιφύλαξης για τη συνταγματικότητα διατάξεων του συγκεκριμένου νόμου, μπορούμε να καταθέσουμε και για άλλα θέματα όπως το χαράτσι της ΔΕΗ, το τέλος επιτηδεύματος κλπ.
(Για αντιγραφή του κειμένου, επιλέξτε το όλο, ανοίξτε το word και κάντε "ειδική επικόλληση" ζητώντας "μη μορφοποιημένο κείμενο" ώστε να μην αντιγραφεί με μαύρο φόντο και άσπρα γράμματα)
(...)

ΠΗΓΗ 

  • ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ 
  • ΜΕΛΕΤΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ 
  • ΤΑ ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 2 ΦΟΡΕΣ (ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ)
  • ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΠ (Η ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ( ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ 
  • ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΛΟΥΜΕ
  • ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ
  • ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...