Ετικέτες

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

Αρτέμης Σώρρας - E.N.D. • Ιανουάριος 2013


Η συνέντευξη του Αρτεμη Σωρρα - END με νυχια και με δοντια! Τα ΜΜΕ εξετελεσαν την προδοτικη αποστολη τους και κανουν τωρα την μουγκα!! Ακουστε την αληθεια για την κατασταση στην Κυπρο!!!

 • 7/1/2013 - Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Α. ΣΩΡΡΑ ΤΟ 2013

Α μέρος
http://kiwi6.com/file/0dw8359k4x
Β μέρος
http://kiwi6.com/file/uprg72seka
ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ  http://youtu.be/Yem5wK-NNBA

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΘΕΑΤΟΝ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟ ΣΚΑΪ ΠΙΕΡΙΑΣ 92,6 
http://www.youtube.com/watch?v=ldHeCghW8Xc
 • ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012 - Αρτεμης Σωρρας στο ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL
http://www.youtube.com/watch?v=NATFG47Bjuk
 •  9 Νοεμβρίου 2012 - 042 - Μυστικα Περασματα 6η εκπομπη β' κυκλου Αρτεμης Σωρρας ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

http://mystikaperasmata.blogspot.gr/2012/11/042-6.html

 • 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 - 040 - ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Β΄(δ΄) ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ

http://mystikaperasmata.blogspot.gr/2012/10/040.html


 • ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012
 • O κ. Λαμπράκης εξηγεί που βρήκε ο κ. Σώρρας τα Oμόλογα

  http://www.youtube.com/watch?v=tNTu8v3tHL8&feature=player_embedded

  Aπόσπασμα από το 2ο βίντεο της συνάντησης της Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 στη Λακωνική Αγωγή όπως ανέβηκε στοhttp://www.oikoumenismos.gr/end.html

  Εξηγεί ο Λαμπράκης που βρήκε τα ομόλογα ο Σώρρας ο οποίος:
  "μεταβίβασε στην αμερικανική κυβέρνηση ορισμένα πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με πολύ υψηλή τεχνολογία. Τεχνολογία που ήταν γνωστή στον ελληνικό χώρο την εποχή του Ζηνός και του Απόλλωνος. Αυτήν την τεχνολογία.

  Στις 12 και ένα λεπτό 16 Ιουνίου, προσγειώθηκε στην Αμερική, στην Καλιφόρνια, υπάρχει το βίντεο αν θέλετε να το δείτε στο ιντερνετ, προσγειώθηκε το τελευταίο διαστημόπλοιο που έλειπε.

  Κατέβηκε λοιπόν το τελευταίο διαστημόπλοιο, που ήταν στο διάστημα για 17 μήνες, χωρίς πιλότο, χωρίς ανθρώπους μέσα υποτίθεται, αλλά ήταν για 17 μήνες στο διάστημα. Και διερωτάται κάποιος, με τι καύσιμα!

  Σας δίνω μόνο λίγο να σκεφτείτε τι μπορεί να σημαίνει η τεχνολογία την οποία δεν θα θέλε κάποιος που πουλάει πετρέλαιο να γίνει γνωστή στη Μαρία, στο Γιάννη και στο Μιχάλη, γιατί θα μπορούσε ίσως να κινεί το αυτοκίνητο του με δέκα δραχμές για πενήντα χρόνια. Καταλάβατε; Να εξασφαλίσει λοιπόν αυτός που πουλάει το πετρέλαιο, ότι η τεχνολογία δεν θα δοθεί έξω, πόσα θέλεις τόσα, δεν έχω να σε πληρώσω, πάρε ομόλογα.

  Τώρα έχετε την απάντηση σας γιατί υπάρχουν πολλοί κακοπροαίρετοι που λένε που τα βρήκε ο Σώρρας, γιατί τα έκανε ο Σώρρας κλπ. Αυτή τώρα είναι η αλήθεια, την οποία τώρα την έχετε κατοχή σας.

  Επομένως τα ομόλογα αυτά είναι κεφάλαιο για το Σώρρα. Δηλαδή αυτό που σας είπε προηγουμένως, "εγώ έχω το πόθεν έσχες ενώ αυτοί δεν έχουν το πόθεν έσχες", τα χρήματα αυτά είναι καθαρά, δεν είναι φορολογήσιμα, διότι είναι ανάκτησις κεφαλαίου. Όταν σου πληρώνει κάποιος κάτι που του έδωσες και δεν έχει τόκο μέσα, δεν έχει οποιοδήποτε κέρδος, είναι ανάκτησις κεφαλαίου, άρα δεν υφίσταται φορολογία.

  Μέσα στη συμφωνία του κ. Σώρρα με την αμερικάνικη κυβέρνηση υπάρχει σαφως ότι αυτά τα χρήματα είναι αφορολόγητα και θα δοθούν στις 9 Αυγούστου του 2014. Η πρώτη ημερομηνία ήταν το 2009. Ο πρόεδρος Ομπαμα ανανέωσε τα ομόλογα για 5 χρόνια ακόμα, επειδή δεν μπορούσε το αμερικανικό δημόσιο να πληρώσει όλο το ποσό το 2009 που ήταν η πρώτη η πρώτη επέτειος των ομολόγων αυτών.

  Έτσι λοιπόν έχετε την απάντηση σας που τα βρήκε ο Σώρρας τα ομόλογα, γιατί έχει ο Σώρρας τόσα πολλά λεφτά..."

 • 7/10/2012 - E.N.D. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΣΩΡΡΑΣ στο Hellas Radio Νέα Υόρκη 
http://www.youtube.com/watch?v=xNyFfxKTut4
 • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
http://www.facebook.com/pages/Artemis-Sorras/461447663901526?fref=ts

http://www.artemis-sorras.com/

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...