Ετικέτες

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Κείμενο του ΠΡΟΣΧΕΔΙΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


Κείμενο του ΠΡΟΣΧΕΔΙΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ που έχει θέσει σε δημόσια διαβούλευση η Πρωτοβουλίας μας στο   http://dimosiadiavoulefsi.wordpress.com/

---

Tο γκρουπ δημιουργήθηκε από τους πολίτες που συνέταξαν τη διακήρυξη της «Πρωτοβουλίας Για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή». Σας καλούμε να επισκέπτεστε τον ιστότοπο www.neosyntagma.netόπου θα ενημερώνεστε για τις θέσεις και δραστηριότητες της Πρωτοβουλίας.
ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΠ ΣΤΟ Fb
ΣΤΟΧΟΙ: (α) να αναδειχθεί σ’ έναν ανοικτό χώρο πολιτικού προβληματισμού με επίκεντρο τα ζητήματα που ανέδειξε η Διακήρυξη, β) να φέρει σ’ επαφή τους πολίτες που θεωρούν ότι ένα νέο Σύνταγμα αποτελεί θεμελιώδη όρο για πραγματική δημοκρατία, (γ) να αναδείξει την συνταγματική αλλαγή στην κορυφή του δημόσιου διαλόγου.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Το γκρουπ είναι ανοικτό σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την προώθηση των παραπάνω στόχων. Μέλος του γίνεται οποιοσδήποτε το ζητά. Τα μέλη ενθαρρύνονται να αναρτούν (χωρίς προέγκριση) οποιοδήποτε άρθρο ή σχόλιο, με πλήρη ελευθερία λόγου αλλά με δική τους ευθύνη για τα γραφόμενα, σεβόμενοι τους παραπάνω στόχους και σε συνάφεια με αυτούς. Είναι πιθανόν κάποιες απόψεις που εκφράζονται εδώ, να μην απηχούν τις θέσεις της Πρωτοβουλίας.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ: Στην περίπτωση που το περιεχόμενο κάποιου άρθρου ή σχόλιου: (α) προσβάλλει κατά κοινή ομολογία το αίσθημα των Ελλήνων πολιτών, (β) στρέφεται υβριστικά, προσβλητικά ή απειλητικά εναντίον οποιουδήποτε προσώπου, (γ) παρακωλύει, αποπροσανατολίζει ή ενεργεί παρελκυστικά σε σχέση με τους στόχους του γκρουπ, τότε οι διαχειριστές μπορούν να το αφαιρούν ή, σε περιπτώσεις υποτροπής, ακόμη και να προβούν σε προσωρινή διαγραφή ή οριστικό αποκλεισμό ενός μέλους. Οι διαχειριστές ρυθμίζουν τα θέματα λειτουργίας του γκρουπ, λογοδοτώντας στα μέλη που συνέταξαν τη διακήρυξη της Πρωτοβουλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...